Exemplu de ASA NU: Cum sa NU modifici o masina, editia Enzo Ferrari

Exemplu de ASA NU: Cum sa NU modifici o masina, editia Enzo Ferrari
  • Industria tuningului din Japonia ne face cunostinta cu singurul Enzo roz din lume
  • Supercarul celor de la Ferrari s-a ales inclusiv cu o noua pereche de jante din aliaj
  • Nu lipsesc din meniu nici oglinzile retrovizoare decorate cu tricolorul Italiei
Distribuie pe Facebook

Enzo s-ar rasuci in mormant daca ar vedea cum Ferrari-ul care ii poarta numele a fost transformat intr-un soi de Barbie Car.

Gusturile japonezilor in materie de tuning auto nu sunt chiar dintre cele mai... obisnuite, majoritatea pasionatilor de masini modificate din Tara Soarelui Rasare alegand sa conduca aututorisme care depasesc limita superioara a bunului simt (estetic).

Fireste, fiecare este liber sa-si tuneze automobilul dupa bunul plac, insa asta nu inseamna neaparat ca masinile nu merita si ele putin respect. Mai ales atunci cand acestea insumeaza progresul a peste 50 de ani de experienta si excelenta in lumea sporturilor cu motor, respectiv segmentul autoturismelor sport.

Ferrari Enzo roz

Intr-o alta ordine de idei, unul dintre cele doar 400 de exemplare ale automobilului botezat dupa legendarul Enzo Ferrari a fost transformat intr-un soi de Barbie Car, dupa ce proprietarul sau japonez s-a gandit ca i-ar sta bine intr-o nuanta de... roz.

Fiind vorba de Tara Soarelui Rasare, masina italiana nu a scapat doar cu atat, pe lista cu modificari facandu-si aparitia inclusiv o pereche de oglinzi decorate cu drapelul Cizmei. De asemenea, inlocuite au fost si jantele originale cu design in cinci spite, in locul acestora sosind unele de culoare neagra, in sapte spite duble.

Sa speram totusi ca si cele din urma isi vor face treaba la fel de bine, modelul Enzo Ferrari fiind genul de autoturism de la care iti doresti doar componente de calitate. Nu de alta, dar V12-le montat central de sase litri si 660 de cai putere aduce primii 100 km/h dupa exact 3.65 secunde, fisa cu specificatii tehnice culminand insa cu viteza maxima de 350 de kilometri pe ora.

Ferrari Enzo roz

Ferrari Enzo roz

Ferrari Enzo roz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari Enzo roz
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2015