Exteriorul Verde Ermes transforma Huracanul ASTA intr-o vedeta a internetului

Exteriorul Verde Ermes transforma Huracanul ASTA intr-o vedeta a internetului
  • Lamborghini Beverly Hills are la vanzare un Huracan cu o configuratie unica
  • Exemplarul in cauza se remarca la exterior prin exclusivista nuanta Verde Ermes
  • Interiorul supercarului italian propune o combinatie clasica de piele neagra si maronie
Distribuie pe Facebook

Satul de atata alb, rosu si portocaliu? Din Beverly Hills vine Lamborghini-ul Huracan finisat in exclusivista nuanta Verde Ermes.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara anului 2014, Lamborghini-ul Huracan LP610-4 nu mai are nevoie de niciun fel de introducere sau prezentare.

Asa cum precizam si la momentul actual, supercarul italian gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu zece cilindri in V si 610 CP, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj.

Lamborghini Huracan in nuanta Verde ErmesLamborghini Huracan in nuanta Verde Ermes

Valorile maxime sunt livrate din nou catre toate cele patru roti, meniul de care se bucura Lamborghini-ul Huracan LP610-4 permitandu-i acestuia sa accelereze de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 3.2 secunde.

Sprintul fulminant reprezinta insa doar o mica parte din intregul propus de supercarul italian, vestile bune continuand cu amortizoarele magnetoreologice si discurile carbon-ceramice care promit performante marete inclusiv pe circuit.

Lamborghini-ul Huracan LP610-4 nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de stil, modul in care au fost creionate atat liniile caroseriei, cat si formele interiorului reusind sa atraga instant atentia celor din jur.

Lamborghini Huracan in nuanta Verde ErmesLamborghini Huracan in nuanta Verde Ermes

Drept urmare, de ce sa nu optezi pentru o configuratie care sa scoata corect in evidenta reusita designerilor italieni? De ce sa te limitezi la aceleasi alb, rosu si portocaliu care se tot repeta in cazul supercarului cu motorizare V10?

Salvarea vine din Beverly Hills, acolo unde locuieste probabil singurul Lamborghini Huracan LP610-4 de pe aceasta planeta finisat in exclusivista nuanta Verde Ermes.

La fel de special se anunta si interiorul supercarului italian, norocosii pasageri fiind intampinati cu piele fina si cusaturicontrastante. Combinatia de culori este si ea perfect aleasa, negrul si maroniul creand o ambianta clasica.

Lamborghini Huracan in nuanta Verde ErmesLamborghini Huracan in nuanta Verde Ermes

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Lamborghini Huracan in nuanta Verde Ermes
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2016