Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedanul din 2013 are 400 de cai sub capota si face suta in doar 5.0 secunde

Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedanul din 2013 are 400 de cai sub capota si face suta in doar 5.0 secunde
  • Fara cele doua evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Super-sedanul din 2013 are 400 de cai sub capota si face suta in doar 5.0 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 250 de kilometri pe ora. Daca mai trebuia cumva precizat.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece ani si disponibila, aparent, la vanzare pana in 2017, cea de-a sasea generatie a celebrei game comercializate sub numele de BMW Seria 5 si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, intr-un numar impresionant de savori si configuratii. Printre optiunile puse de faimoasa companie auto din Munchen la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc, mai mult ori mai putin surprinzator, si o varianta oferita sub indicativul 550i, alaturi de un benzinar V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri.

BMW 550i de vanzare

BMW 550i de vanzare

BMW 550i de vanzare

Despre versiunea cu o putere de circa 400 CP, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 5.0 secunde, dupa cate mentiona si producatorul bavarez la momentul debutului oficial, este vorba si in acest material, un astfel de exemplar pornind, zilele trecute, in cautarea unui nou proprietar. Asamblat acum noua ani si caracterizat de un rulaj de 91.248 de kilometri, spune actualul posesor, modelul cu o caroserie in patru portiere, de culoare alba, si jante din aliaj cu un diametru de 20 de inch este insotita de o nota de plata de 24.750 de dolari.

Lista atractiilor principale​ continua cu o pereche de faruri adaptive cu instalatie de spalare si tehnologie xenon in dotare, respectivul BMW 550i dispunand si de un set de scaune multifunctionale. Printre echipamentele prezente in peisaj se regasesc si suspensia sport, discurile de franare de dimensiuni generoase, cutia automata cu opt trepte, trapa cu actionare electrica, cruise controlul adaptiv, accentele din fibra de carbon, tapiteria realizata din piele neagra, partial perforata, geamurile cu tenta fumurie, camera pentru marsarier, ecranul central color.

BMW 550i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (106) Poze BMW 550i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2022