Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Limuzina din 2020 are motor V8 de 608 cai si face suta in doar 3.6 secunde

Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Limuzina din 2020 are motor V8 de 608 cai si face suta in doar 3.6 secunde
  • Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Limuzina din 2020 are motor V8 de 608 cai si face suta in doar 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza maxima de 330 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, noua Seria 7 Facelift se vinde - la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW, zilele acestea, la dispozitia clientilor nu se numara insa si o varianta de performanta pe nume M7.

O astfel de masina se regaseste - ce este drept, in portofoliul Alpina, cu proaspat relansatul B7 gazduind in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine uriase, de provenienta 750Li xDrive.

Alpina B7 in Olanda

Insotita de o capacitate de 4.4 litri, respectiva unitate a primit diferite imbunatatiri pentru a livra rotilor de pe ambele punti - printr-o cutie automata cu opt rapoarte, undeva in jurul a 608 cai. Suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa dureze numai 3.6 secunde.

Aceeasi masina pe nume Alpina B7 se mai poate lauda, cu pedala de acceleratie la podea, si cu o viteza maxima demna de un Ferrari, Porsche sau Lamborghini - 322 kilometri pe ora, dupa cum precizam si anterior.

Seria vestilor mai mult sau mai putin bune continua cu cateva elemente subtile la nivel estetic - exteriorul relativ cuminte in comparatie cu performantele disponibile conferindu-i impresionantei limuzine, de ce nu, statutul de sleeper. Unul insotit de un interior super-luxos, evident.

Alpina B7 in Olanda

Alpina B7 in Olanda

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Alpina B7 in Olanda
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2021