Ferrari FF pe zapada si in desert - primul film oficial

Ferrari FF pe zapada si in desert - primul film oficial
Ultima Super-Masina semnata Ferrari incepe sa se faca din ce in ce mai cunoscuta. A trecut ceva vreme de cand Ferrari nu a mai scos un model 4+4 destinat calatoriei a mai mult de 2 persoane. Dar iata ca producatorul italian vrea sa ocupa din noua prima pozitie in acest segment in care are tot mai mult rivali - producatori de masini puternice care tintesc familiile.
Distribuie pe Facebook

Dupa Aston Martin si Porsche, ceva idei destinate unei familii de 4 persoane a avut si Lamborghini. Insa Ferrari a concretizat toata treaba cu modelul FF. Motor amplasat in fata, tractiune integrala si 3.7 secunde pana la 100 km/h. Sper ca cei doi copii care vor sta pe scaunele din spate sa fie obisnuiti cu puterea, pentru ca daca taticul-sofer dezlantuie cei 660 cp din motorul V12 de 6.3 litri, e jale!

Normal, asa cum ne asteptam de la un Supercar, viteza maxima este de 335 km/h... Insa Ferrari FF este o masina practica, pentru ca poate transporta 4 persoane, cu tot cu bagaje, pentru ca portbagajul are 450 de litri. Sau daca iti iei masina si vrei sa scoti doar nevasta la mare (desi nu stiu unde, ca hotelul REX a luat foc...), poti rabata scaunele si obtine un portbagaj de 800 de litri. Adica poti sa faci si piata!

Ferrari FF pe zapada si in desert - primul film oficial

Distribuie pe Facebook
mai multe