Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii prezinta oficial noul Purosangue cu motor V12 de 6.5 litri si 725 CP

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Italienii prezinta oficial noul Purosangue cu motor V12 de 6.5 litri si 725 CP
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Italienii prezinta oficial noul Purosangue cu motor V12 de 6.5 litri si 725 CP
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Lamborghini Urus si Aston Martin DBX 707, respectivul model promite o viteza de top de peste 310 km/h.

Surprins complet necamuflat la inceputul acestui an - atunci cand un exemplar de culoare gri a fost fotografiat chiar in fabrica italienilor, primul SUV de la Ferrari a renuntat, in cursul zilei de azi, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Oferit in schimbul unei sume de aproape 400.000 de euro, noul Purosangue se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin prizele de dimensiuni generoase ale spoilerului fata, insa nici aripile laterale proeminente ori difuzorul spate extrem de bine sculptat nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu numic.

Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue

La interior, de cealalta parte a portierelor cu deschidere opusa, respectivul model a pregatit o plansa de bord simetrica si scaune sport individuale, clientii urmand a se bucura, odata ajunsi in cabina, inclusiv de o tapiterie realizata din piele fina, insertii de fibra de carbon, cusaturi contrastante, instrumente de bord digitale, un volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata Burmester, climatizare cu reglare automata a temperaturii, Android Auto, Apple CarPlay etc.

Conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Lamborghini Urus si Aston Martin DBX 707, primul SUV din istoria companiei Ferrari beneficiaza de un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.5 litri, sinonim cu o putere de 725 de cai - livrata rotilor de pe ambele punti, daca mai trebuia cumva precizat. Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 3.3 secunde, pe cand proba 0 - 200 de kilometri pe ora va deveni realitate in 10.6 secunde, dupa cate mentioneaza italienii.

Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ferrari Purosangue
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2022