Filmul care le da peste nas 'haterilor'. Test de acceleratie cu cel mai rapid DIESEL al planetei

Filmul care le da peste nas 'haterilor'. Test de acceleratie cu cel mai rapid DIESEL al planetei
  • Noul Porsche Panamera este disponibil la vanzare si intr-o versiune 4S Diesel
  • Respectiva varianta de motorizare ofera 422 CP dintr-un V8 bi-turbo de patru litri
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.3 secunde, potrivit detaliilor oficiale
Distribuie pe Facebook

Cine spunea ca masinile diesel nu au nici cea mai mica treaba cu performanta... ar face bine sa priveasca cu mare atentie urmatorul material video.

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului 2016, cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera se mandreste cu o gama variata de motorizari V6 si V8.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea de baza a limuzinei germane este livrata la pachet alaturi de un benzinar turbo cu sase cilindri si aproximativ 330 de cai putere, in timp ce varianta de top...

... ei bine, varianta de top ascunde, mai nou, pe langa traditionalul V8 pe benzina, si un motor electric, sistemul de propulsie hibrid rezultat in urma respectivei combinatii traducandu-se printr-un total de 680 CP.

Aceeasi generatie cu numarul doi a modelului Porsche Panamera mai poate fi comandata, de asemenea, si sub forma unei arome 4S Diesel, pusa in miscare de o unitate cu opt cilindri in V.

Un V8 bi-turbo cu capacitate cilindrica de 3.956 de centimetri cubi si putere maxima de 422 CP, mai exact, care are nevoie de numai 4.3 secunde pentru a propulsa limuzina germana pana la 100 kilometri pe ora.

Sau, cel putin, asa sustin oficialii Porsche, de cum stau lucrurile (si) in realitate urmand a ne convinge cu prilejul filmului de mai jos, ce surprinde modelul Panamera 4S Diesel cu pedala la podea.

PS: Chiar daca a trecut intre timp pe la RaceChip pentru un plus de putere, urmatorul exemplar al limuzinei germane sustine testul acceleratiei de la 0 la 250 km/h in configuratia stock, cu 422 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe