Ford a lansat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici farurile cu matrice de LED-uri. Ori instalatia audio B&O.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an si jumatate, inca din ultima parte a toamnei lui 2021, cel mai recent Ford Ranger din istorie isi intampina clientii - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o versiune comercializata sub denumirea Wildtrak X, respectiva aroma bucurandu-se - printre altele, si de o garda la sol cu aproximativ 26 de milimetri mai mare decat in cazul variantei Wildtrak.

Ford Ranger Wildtrak X

Meniul specific camionetei mentionate anterior, in paragraful de mai sus, continua cu un mod de rulare Rock Crawl - imprumutat de la extremul Raptor, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, condimentate cu anvelope all-terrain. Seria vestilor bune continua cu o larga varietate de dotari si echipamente de lux - precum faruri cu matrice de LED-uri, camera video de 360 de grade, instrumente de bord digitale, ecran central cu diagonala de 12 inch, scaune multifunctionale, instalatie audio B&O.

Acelasi pick-up comercializat sub numele de Ford Ranger Wildtrak X se va mai putea lauda, dupa cum precizam la inceputul materialului nostru, si cu o unitate diesel cu patru cilindri - oferita alaturi de doua turbine. Caracterizat de o capacitate de 1.995 de centimetri cubi, propulsorul in cauza lucreaza impreuna cu o transmisie cu zece rapoarte, plus doua pedale, pentru a livra rotilor de pe ambele punti - mai mult sau mai putin surprinzator, undeva in jurul a 205 cai putere si 500 de Newton-Metri.

Ford Ranger Wildtrak X

Ford Ranger Wildtrak X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford Ranger Wildtrak X
mai multe