Ford a lansat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color. Cat costa in Romania

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea: are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color. Cat costa in Romania
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Are un motor bi-turbodiesel si doua display-uri color
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv proiectoare de ceata cu LED. Plus aer conditionat cu reglare pe doua zone.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui martie, cel mai recent membru al celebrei game pe nume Ranger are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 49.950 de euro este - mai precis, suma fara TVA pe care cumparatorii respectivei camionete, oferita sub indicativul Wildtrak X, o vor avea de achitat pe piata din Romania, pachetul specific aromei in cauza debutand cu o unitate diesel cu doua turbine, de doi litri si undeva in jurul a 205 cai putere.

Acompaniat atat de o transmisie automata cu zece rapoarte, cat si de un sistem de tractiune integrala, respectivul propulsor isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval deloc neglijabil, de aproximativ 10.5 secunde. La polul opus, viteza de top nu depaseste pragul de 180 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant este de circa 8.8 litri la 100 de kilometri - dupa cate se mentioneaza si in cadrul brosurii publicate de compania producatoare.

Reteta caracteristica noului pick-up Ford Ranger Wildtrak X continua cu o echipare standard impresionanta, ce debuteaza cu proiectoarele de ceata cu LED, plus aerul conditionat - cu reglare pe doua zone. Din meniu nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici jantele confectionate din aliaj - acompaniate de diametrul de 17 inch, display-ul central cu o diagonala de 12 inch, ceasurile de bord digitale, tapiteria realizata din piele, scaunele incalzite, actionate electric, ori suspensia off-road.

Ford Ranger Wildtrak X

Ford Ranger Wildtrak X

Ford Ranger Wildtrak X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford Ranger Wildtrak X
mai multe