Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul F-150 Raptor R, camioneta cu motor V8 de 700 CP si garda la sol de 33 de centimetri

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul F-150 Raptor R, camioneta cu motor V8 de 700 CP si garda la sol de 33 de centimetri
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul F-150 Raptor R, camioneta cu motor V8 de 700 CP si garda la sol de 33 de centimetri
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Ram 1500 TRX, aceasta se bucura inclusiv de prezenta unui set de amortizoare ce poarta semnatura specialistilor FOX. Plus anvelope de 37 de inch si, nu in ultimul rand, o pereche de ecrane color.

Cunoscuta la nivelul intregii planete pentru variantele sale de inalta performanta - indiferent ca este vorba despre Shelby, Boss, SHO sau RS, compania Ford continua seria lansarilor spectaculoase si dezvaluie publicului larg primul F-150 Raptor R din istorie. Dezvoltata pentru a concura impotriva unor adversari ca Ram 1500 TRX, asa cum mentionam si anterior, la inceputul materialului nostru, noua versiune de top a gamei F-150 iese numaidecat in evidenta prin garda la sol extrem de generoasa - de aproximativ 33 de centimetri, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Ford F-150 Raptor R

Ford F-150 Raptor R

Disponibil - aparent, in schimbul unei sume ce depaseste 109.000 de dolari, acelasi impresionant pick-up american se mai poate lauda, la nivelul pachetului exterior, si cu o capota bombata, cu spoilere fata si spate de culoare neagra, cu aripi laterale proeminente, cu anvelope de 37 de inch si evacuare dubla, pe cand meniul interior cuprinde si tapiterie din piele, si insertii de Alcantara, cusaturi contrastante, detalii din carbon autentic, instrumente de bord digitale si configurabile, ecran central cu diagonala de 12 inch si updateuri de la distanta, instalatie audio cu 18 difuzoare de la B&O, incarcare wireless a telefonului mobil, internet de mare viteza, pornire de la buton, Apple CarPlay, Android Auto s.a.m.d.

Sub capota, noul Ford F-150 Raptor R beneficiaza, pentru lupta cu primul Ram 1500 TRX din istorie, de un motor in opt cilindri, cu o capacitate de 5.2 litri si compresor mecanic - imprumutat de la Shelby GT500. Drept urmare, simpla apasare a pedalei de acceleratie va dezlantui o herghelie compusa din 700 CP si - la fel de important de precizat, 867 Nm, cumparatorii impresionantului model cu bena de peste Ocean urmand sa aiba la dispozitie si o cutie automata cu un numar de zece rapoarte, si amortizoare controlate electronic, frane de pana la 350 de milimetri etc.

Ford F-150 Raptor R

Ford F-150 Raptor R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Ford F-150 Raptor R
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2022