Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda. Cum arata in realitate

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda. Cum arata in realitate
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua motorizari diferite, marea batalie pentru clienti urmand a se da intre un propulsor turbo, cu doar patru cilindri in linie, si o unitate V8. Aspirata natural.

Dezvelit publicului larg cu circa jumatate de an in urma - inca din prima parte a toamnei trecute, cel mai recent Mustang din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, respectivul vehicul in doua portiere - cu plafon fix sau retractabil, realizat din material textil, se remarca numaidecat prin aspectul extrem de agresiv al partii frontale, insa nici aripile laterale proeminente ori difuzorul spate atent sculptat nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Oferita in schimbul unei sume minime de aproximativ 30.920 de dolari, reteta specifica produsului mentionat anterior - in randurile de mai sus, cuprinde inclusiv un set de jante din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch. Din peisaj nu lipsesc insa, ce este drept, nici elementele interioare confectionate din piele sintetica, seria vestilor bune continuand cu un volan in trei spite, cu o parte inferioara plata, cu un display color de dimensiuni generoase, impartit in doua zone diferite de lucru, cu o instalatie audio de inalta fidelitate - marca B&O, scaune fata de la Recaro etc.

Meniul caracteristic noii sportive din portofoliul companiei Ford se incheie - la final, cu o pereche de motoare pe benzina. Marea batalie pentru cumparatori dandu-se, daca mai trebuia precizat, intre un agregat I4 turbo de 315 CP, cu capacitate de 2.3 litri, si un V8 aspirat natural, de 5.038 de centimetri cubi - conceput special pentru a livra clientilor o putere maxima de pana la 500 de cai. De unde si franele de pana la 390 de milimetri - condimentate cu etriere semnate Brembo, in sase pistoane.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2023