Ford a lansat o noua generatie a probabil celui mai iubit muscle car de la sfarsitul anilor '60

Ford a lansat o noua generatie a probabil celui mai iubit muscle car de la sfarsitul anilor '60
  • Ford a lansat o noua generatie a probabil celui mai iubit muscle car de la sfarsitul anilor '60
  • Masina sub capota un benzinar cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare incepand cu primavara viitoare, masina pe care pasionatii au asteptat-o cu sufletul la gura ascunde sub capota un benzinar cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri.

Anuntat in urma cu doar cateva momente, noul Ford Mustang Mach 1 propune - asemeni versiunii Bullitt, o putere maxima de 480 CP, in timp ce cuplul motor se ridica la valoarea de 569 Nm, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii.

O cutie manuala cu sase rapoarte, similara cu cea instalata pe celebra varianta de performanta Shelby GT350, este oferita in standard, lista cu dotari optionale cuprinzand inclusiv o transmisie automata cu zece trepte de viteza.

Ford Mustang Mach 1

Pachetul tehnic al muscle car-ului pe care pasionatii l-au asteptat cu sufletul la gura continua cu diferite imbunatatiri la nivel de frane si suspensie, pe cand meniul vizual culmineaza cu partea frontala agresiv stilizata si jantele din aliaj pe 19 inch.

Evacuarea cvadrupla si difuzorul de aer imprumutate de la extremul Shelby GT500 condimenteaza reteta exterioara a noului Ford Mustang Mach 1, scaunele sport numarandu-se, in schimb, printre principalele atractii ale interiorului.

Din peisaj nu lipsesc insa nici volanul multifunctional cu design in trei spite, display-ul color de 12.3" pentru afisarea instrumentelor de bord complet digitale si configurabile, tapiteria din piele, cusaturile contrastante, ornamentele speciale.

Masina pe care pasionatii au asteptat-o cu sufletul la gura va fi disponibila la vanzare incepand cu primavara viitoare, dupa cum precizam si la inceputului acestui material, dar datele referitoare la pret raman o necunoscuta.

Un mare mister il reprezinta, de altfel, si numarul total al exemplarelor ce vor parasi linia de fabricatie, noul Ford Mustang Mach 1 avand statutul de editie limitata, conform comunicatului de presa publicat publicat in urma cu cateva clipe.

Ford Mustang Mach 1

Ford Mustang Mach 1

Ford Mustang Mach 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Ford Mustang Mach 1
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2020