Ford a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a americanilor are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa

Ford a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a americanilor are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa
  • Ford a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina a americanilor are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 7.9 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca din prima parte a anului curent, noul si, totodata, impresionantul Ford Ranger Raptor are, incepand din aceasta saptamana, inclusiv o nota de plata. Disponibil la preturi incepand de la putin peste 79.400 de euro, daca vine vorba, cumva, despre situatia specifica pietei auto din Germania, mult anticipatul pick-up din gama Ovalului Albastru beneficiaza de o motorizare cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.0 litri, respectivul propulsor pe benzina apeland la ajutorul a doua turbine pentru a livra, persoanei de la volan, o putere de 292 CP. Suna bine, nu-i asa?

Ford Ranger Raptor - Galerie foto

Reteta caracteristica respectivei camionete continua, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, pe parcursul zilelor precedente, cu o transmisie automata cu zece rapoarte, o cutie de transfer cu doua trepte, doua diferentiale blocabile, plus sapte moduri diferite de rulare, cu lista atractiilor principale cuprinzand, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 7.9 secunde, discuri de franare cu diametrul de pana la 332 de milimetri, o suspensie ajustabila, condimentata cu amortizoare de la Fox, tractiune integrala.

Acelasi nou si, totodata, impresionant Ford Ranger Raptor se mai poate lauda si cu o dotare standard extrem de generoasa, printre echipamentele puse la dispozitia clientilor numarandu-se inclusiv farurile adaptive, cu matrice de LED-uri. Din meniu nu lipsesc, dimpotriva, nici jantele de 17 inch, cu anvelope speciale, camera de 360 de grade sau cruise control-ul adaptiv. Afirmatie valabila inclusiv in cazul scaunelor cu reglare electrica si functie de incalzire, a ceasurilor de bord digitale, display-ului central cu diagonala de 12 inch, instalatiei audio de inalta fidelitate, semnata B&O, iluminarii ambientale, cusaturilor contrastante.

Ford Ranger Raptor - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (105) Poze Ford Ranger Raptor - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2022