Ford a publicat acum toate pozele posibile si imposibile. Fa cunostinta cu noul Ranger Raptor, pick-up-ul cu motor V6 twin-turbo si sapte moduri diferite de rulare

Ford a publicat acum toate pozele posibile si imposibile. Fa cunostinta cu noul Ranger Raptor, pick-up-ul cu motor V6 twin-turbo si sapte moduri diferite de rulare
  • Ford a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Fa cunostinta cu noul Ranger Raptor, pick-up-ul cu motor V6 twin-turbo si sapte moduri diferite de rulare
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus instalatie audio de la B&O - cu zece difuzoare in dotare.

Prezentat publicului larg in urma cu numai trei luni - la finalul toamnei trecute, noul Ranger a revenit de curand, zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Ford a publicat, la mijlocul acestei saptamani, primele fotografii si detalii oficiale ale celebrei versiuni de performanta Raptor, respectiva varianta urmand sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului 2022.

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si, totodata, o necunoscuta uriasa, comunicatul de presa anuntand, in schimb, ca lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor V6 cu doua turbine, de trei litri.

Ford Ranger Raptor

Acesta lucreaza alaturi de o transmisie automata cu zece rapoarte pentru a livra - oarecum inutil de mentionat, rotilor de pe ambele punti, undeva in jurul a 288 CP si 491 Nm. O cutie de transfer cu doua trepte, doua diferentiale blocabile - cate unul pentru fiecare punte in parte, dar si un set de amortizoare de la Fox completeaza, printre altele, fisa cu specificatii de ordin tehnic a noii versiuni Ranger Raptor.

Respectiva varianta de performanta a mai pregatit - potrivit conducerii marcii Ford, si un total de sapte moduri diferite de rulare: Normal, Sport, Slippery, Rock Crawl, Mud/Ruts, Sand, Baja, cu ultimele patru pentru off-road, evident.

Intr-un final - dupa cum precizam si anterior, din peisaj nu lipsesc nici tehnologiile de ultima ora, lista atractiilor principale cuprinzand, daca vine vorba cumva despre acest subiect, inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri. Plus instrumente de bord digitale, un display central cu diagonala de 12 inch, instalatie audio marca B&O - cu zece difuzoare in dotare, volan cu functie de incalzire si asa mai departe.

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Ford Ranger Raptor
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2022