Fotbalist celebru si-a condus bolidul fara asigurare si un permis valabil. Masina risca acum sa fie casata

Fotbalist celebru si-a condus bolidul fara asigurare si un permis valabil. Masina risca acum sa fie casata
  • A cumparat-o in Franta
  • Masina i-a fost confiscata in Marea Britanie
  • Risca sa fie distrusa de autoritati
Distribuie pe Facebook

Acest Lamborghini Aventador SVJ Coupe risca sa fie distrus sau vandut la licitatie de autoritatile din Marea Britanie. Masina ii apartine unui fotbalist al echipei Manchester City.

Lamborghini a lansat modelul Aventador SVJ Coupe in urma cu doi ani in cadrul Concursului de Eleganta de la Pebble Beach. Cu o productie limitata la doar 900 de exemplare, comercializate la nivel global, Aventador SVJ este o super masina rara pe care nu oricine poate pune mana.

Asa se explica faptul ca aceste exemplare au ajuns inclusiv la persoane foarte cunoscute, inclusiv la unii fotbalisti. Unul dintre ei este Benjamin Mendy, fotbalistul celor de la Manchester City.

Mendy a cumparat masina in Franta si la inceputul lunii noiembrie a fost oprit in Marea Britanie. In urma controlului, politia a confiscat masina pentru ca circula fara asigurare iar soferul nu avea permisul de conducere valabil.

Potrivit legislatiei, autoritatile tin masina 14 zile - timp in care proprietarul poate veni cu toate documentele necesare - dupa care fie o vand o licitatie fie o distrug.

Acum, Mendy incearca din rasputeri sa-si salveze bolidul (pe care il poti vedea la minutul 7:40 in clipul video de mai jos) inainte sa ajunga, in cel mai rau caz, la fier vechi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2020