Frigul mai poate sa astepte. Aston lanseaza cea mai frumoasa decapotabila a momentului

  • Aston Martin lanseaza cea mai frumoasa decapotabila a momentului
  • Noul DB11 Volante ofera un plafon retractabil din material textil
  • Propulsia este asigurata de o motorizare AMG cu opt cilindri si 510 CP
Distribuie pe Facebook

Se numeste DB11 Volante si ofera un propulsor V8 bi-turbo de 510 cai putere. Pentru momentele in care vrei sa lasi deoparte privitul si sa treci direct la actiune.

Parca mai ieri Aston dezvaluia in fata lumii intregi modelul DB11, menit sa duca mai departe gloria faimosului DB9 si a predecesorilor acestuia. Astazi, la aproximativ un an si jumatate de la premiera respectiva, compania britanica scoate la iveala noul DB11 Volante.

Versiunea decapotabila a celui mai recent GT din Gaydon pune la bataie un plafon retractabil din material textil si, totodata, o motorizare V8 bi-turbo de provenienta Mercedes-AMG, cu capacitatea cilindrica de patru litri si puterea maxima de 510 CP. Primul are nevoie de aproximativ 14 secunde pentru a se face complet nevazut, pe cand ultima... necesita undeva in jurul a patru secunde pentru a face masina complet nevazuta.

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin DB11 Volante

Noul Aston Martin DB11 Volante va fi disponibil la vanzare incepand cu prima parte a anului viitor, la un pret de pornire de 199.000 de euro. Arata la fel de bine precum modelul Coupe, cu linii si forme senzuale, capabile sa te 'prinda' pana la sfarsitul timpului si cu mult dupa acel moment.

Apoi este interiorul cu o configuratie clasica 2+2, imbracat in piele fina si decorat cu lemn masiv inclusiv pe spatele scaunelor fata. Compania britanica a inteles inclusiv ca tehnologia de ultima ora nu poate lipsi din peisaj, astfel ca a dotat versiunea decapotabila a celui mai recent GT din istoria sa cu o transmisie automata in opt rapoarte, trei moduri diferite de rulare si chiar cu un diferential LSD cu functie de vectorizare a cuplului.

Intr-o alta ordine de idei, noul Aston Martin DB11 Volante este o adevarata bijuterie. Atat din punct de vedere vizual, cat si mecanic sau tehnologic, modelul din Gaydon combinand cu mare succes toate aspectele pe care le cauta clientii in industria auto a zilei de astazi...

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin DB11 Volante

Aston Martin DB11 Volante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Aston Martin DB11 Volante
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2017