GALERIE FOTO cu cel mai tare BMW M lansat vreodata. Descopera noul M4 GTS din fiecare unghi si coltisor!

GALERIE FOTO cu cel mai tare BMW M lansat vreodata. Descopera noul M4 GTS din fiecare unghi si coltisor!
  • BMW a publicat peste 120 de noi fotografii ale editiei M4 GTS
  • Masina bavareza ofera un motor bi-turbo de trei litri si 500 CP
  • Doar 700 de exemplare vor fi fabricate in total de nemti
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii noului M4 GTS: bavarezii de la BMW au publicat in cursul acestei dimineti peste 120 de fotografii ce surprind detaliile tehnice si estetice ale celui mai tare M lansat vreodata.

Ascunde sub capota un motor bi-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, care lucreaza impreuna cu o transmisie DCT in sapte rapoarte pentru a livra rotilor spate nici mai mult, nici mai putin de 500 de cai putere si 600 de Newton-Metri.

Sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.8 secunde, pe cand cele sapte minute si 28 de secunde reusite in cadrul complexului de la Nurburgring il plaseaza pe aceeasi pozitie precum legendarul Porsche 911 GT3 RS 4.0.

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, acelasi BMW M4 GTS, caci el reprezinta principalul subiect al acestei discutii, impresionand inclusiv prin valoarea de 1.510 kilograme din dreptul greutatii - de unde si raportul putere / masa de 3.0 kg per CP.

BMW M4 GTS - Galerie FotoBMW M4 GTS - Galerie Foto

BMW M4 GTS - Galerie Foto

In ceea ce priveste departamentul estetic, spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de eficienta aerodinamica, respectiv eleronul ajustabil manual de la nivelul capotei portbagajului reprezinta principalele atractii ale exteriorului.

Mai mult de-atat, clientii vor putea opta aici inclusiv pentru un set de jante realizate din fibra de carbon, mult ravnitul material facandu-si simtita prezenta si la interior, acolo unde insoteste omniprezentele insertii de piele si accente de alcantara.

Dupa cum precizam si anterior, productia noului BMW M4 GTS este limitata la numai 700 de exemplare, fiecare dintre acesta plusand cu un sistem de injectie cu apa sau stopuri echipate cu tehnologia OLED. Alte detalii includ suspensie ajustabila, frane carbon-ceramice, dar si evacuarea realizata partial din titan, volan sport in trei spite si scaune racing cu suport lateral marit.

BMW M4 GTS - Galerie Foto

BMW M4 GTS - Galerie Foto

BMW M4 GTS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze BMW M4 GTS - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2016