GALERIE FOTO: Noul Mercedes-Maybach S650 Cabriolet este un lup in blana de oaie... de lux

GALERIE FOTO: Noul Mercedes-Maybach S650 Cabriolet este un lup in blana de oaie... de lux
  • Mercedes a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Maybach S650 Cabriolet
  • Automobilul german ascunde sub capota un motor V12 de sase litri si 630 de cai putere imprumutat de la modelul S65 AMG
  • Super-decapotabila din Stuttgart va fi construit intr-o editie limitata la numai 300 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Au promis si au livrat. Dupa cum au anuntat inca de la inceputul acestei saptamani, oficialii Mercedes au profitat de startul Salonului Auto de la Los Angeles pentru a introduce in scena noul Maybach S650 Cabriolet.

Gazduind sub capota acelasi propulsor V12 bi-turbo de sase litri si 630 de cai putere precum versiunea Mercedes S65 AMG, dar lasand deoparte elementele sportive de la interior si exterior caracteristice respectivului model, noul Maybach S650 Cabriolet poate fi considerat fara nici un fel de problema un lup in blana de oaie... de lux.

Desigur, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant, ci te poti convinge si de unul singur privind catre cabina super-luxoasei decapotabile germane - care isi intampina pasagerii alaturi de patru scaune individuale, o consola centrala alungita, dar si infinite insertii de piele fina (si partial perforata) sau ornamente realizate din lemn masiv.

Mercedes-Maybach S650 CabrioletMercedes-Maybach S650 Cabriolet

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

In ceea ce priveste modul in care a "evoluat" caroseria in doua portiere, avem numeroase restilizari de trecut in revista la nivelul spoilerelor fata si spate, plus multiple accente cu finisare cromata proaspat aparute in peisaj. Apoi sunt jantele forjate cu diametru pe 20 inch, finisare in doua culori si un design cu adevarat unic.

Asa cum o sugereaza si placuta montata imediat sub comenzile sistemului de climatizare, noua editie Maybach S650 Cabriolet va fi construita de compania Mercedes in numai 300 de exemplare.... disponibile in doar trei configuratii diferite:

  • cu exterior Zircon Red si interior Porcelain / Black;
  • cu exterior Cote d’Azur Blue si interior Porcelain / Saddle Brown;
  • cu exterior designo Diamond White si interior Porcelain / Yacht Blue.

Fiecare dintre acestea este insotit de un set de genti realizate din aceeasi piele folosita pentru imbracarea cockpitului, plus un document semnat de Dr. Dieter Zetsche, nimeni altul decat presedintele grupului Daimler si, totodata, seful diviziei Mercedes-Benz Cars.

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Mercedes-Maybach S650 Cabriolet
mai multe