Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X6 M cu motor V8 de 625 de cai si display curbat masiv. Cat costa in Romania

Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X6 M cu motor V8 de 625 de cai si display curbat masiv. Cat costa in Romania
  • Gata cu asteptarea
  • BMW prezinta oficial noul X6 M cu motor V8 de 625 de cai si display curbat masiv
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii martie, cea mai recenta iteratie a impresionantului X6 M Competition are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 147.500 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului model de la BMW o vor avea de achitat pe piata din Romania, varianta de top a noului X6 Facelift gazduind - sub capota, un propulsor cu opt cilindri si o capacitate de 4.395 de centimetri cubi, pe benzina.

BMW X6 M Competition Facelift

BMW X6 M Competition Facelift

Acompaniata de doua turbine de dimensiuni generoase si un sistem mild-hybrid la 48 de volti, unitatea mentionata anterior lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte, plus convertizor de cuplu, pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere maxima de circa 625 CP- potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnice. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.9 secunde, conform unui oficial oficial de presa.

Reteta caracteristica noului BMW X6 M Competition Facelift continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza maxima limitata la pragul celor 250 de kilometri pe ora, versiunea de performanta a celebrului SUV cu alura de fastback din Bavaria bucurandu-se si de o echipare standard extrem de cuprinzatoare. Care include si o pereche de faruri adaptive cu LED, un set de jante supradimensionate din aliaj - de 21, respectiv 22 de inch, o tapiterie din piele Merino, scaune multifunctionale, boxe Harman Kardon.

BMW X6 M Competition Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze BMW X6 M Competition Facelift
mai multe