Holden VFII Ute e camioneta cu motor si performante de Corvette

Holden VFII Ute e camioneta cu motor si performante de Corvette
  • Holden publica primele fotografii oficiale ale noului VFII Ute
  • Camioneta australiana ofera un V8 aspirat de 6.2 litri si 408 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un V8 aspirat de 6.2 litri si poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde. Surprizele nu se opresc insa aici.

Chiar daca la prima vedere suna si miroase a Chevrolet Corvette C6, adevarul este ca principalul subiect al acestei discutii il reprezinta... ei bine, ai vazut / citit bine doar o simpla camioneta

O camioneta australiana cunoscuta sub numele de Holden VF Ute si a carei noua generatie soseste acum la pachet alaturi de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri.

408 CP si 570 Nm sunt cifrele si numerele ce pun in miscare rotile spate, aceeasi fisa cu specificatii tehnice gazduind inclusiv un timp de aproximativ 4.9 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Holden VFII Ute

Holden VFII Ute

Despre valoarea din dreptul vitezei maxime nu avem inca nici un fel de informatie, oficialii Holden preferand sa precizeze in schimb ca noul VFII Ute exceleaza si din punctul de vedere al manevrabilitatii.

In cazul in care planuiesti insa sa dai buzna pe circuit, este de preferat sa optezi pentru versiunea de top SSV Redline, singura de altfel care ofera frane Brembo pentru toate cele patru roti.

Si daca tot ne-am mutat atentia catre lista cu dotari disponibile, atunci tinem sa introducem in discutie si sistemul de evacuare cu doua moduri sau jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 20 inch.

Din punct de vedere tehnologic, noul Holden VFII Ute impresioneaza in special prin Head Up Display-ul cu afisaj color, pe cand meniul vizual se limiteaza la o parte frontala usor restilizata.

Camioneta australiana va fi disponibila la vanzare incepand cu aceasta luna, la un pret momentan necunoscut. Nu ca ar conta insa prea mult acest aspect tinand cont de disponibilitatea redusa.

Holden VFII Ute

Holden VFII Ute

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2015