Honda a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala. Galerie foto completa

Honda a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala. Galerie foto completa
  • Honda a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Civic Type R, hot-hatch-ul cu motor turbo de 2.0 litri si cutie manuala
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibila la preturi incepand de la 42.895 de dolari, super compacta japonezilor dispune inclusiv de o pereche de spoilere agresiv stilizate, seria lista atractiilor principale cuprinzand, printre altele, si un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Prezentata publicului larg cu mai bine de 18 saptamani in urma - inca de la sfarsitul lunii iulie, cea mai recenta generatie a legendarei sportive comercializate de Honda sub numele de Civic Type R a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Oficialii companiei producatoare au pus - recent, la dispozitia presei peste 60 de imagini proaspete ale masinii livrate alaturi de o unitate turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.996 de centimetri cubi.

Honda Civic Type R - Versiunea americana

Oferita la preturi ce pornesc de la o suma de 42.895 de dolari, respectiva reteta are de anuntat, printre altele, si o putere totala de 315 cai, livrata persoanei de la volan prin intermediul unei transmisii manuale in sase trepte - fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu un diferential cu alunecare limitata.

Impresionanta sportiva de clasa compacta a japonezilor a mai pregatit - precizeaza un comunicat oficial de presa, si o suspensie adaptiva, si discuri de franare de pana la 13.8 inch. Din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici spoilerele agresiv stilizate, lista atractiilor exterioare urmand a gazdui si o capota ventilata, un eleron proeminent, jante cu diametrul de 19 inch. Caracteristici carora li se alatura - la interior, si instrumente de bord digitale.

Honda Civic Type R - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Honda Civic Type R - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2022