Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere

Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere
  • Honda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are motor turbo de 2.0 litri si 320 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Gandita special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi S3, BMW M240i si Mercedes-AMG A 35, super compacta niponilor pluseaza cu o transmisie manuala in sase rapoarte.

Lansata pe piata acum mai bine de-un an, cea mai recenta generatie a faimoasei game pe care compania Acura o vinde sub numele de Integra a revenit - de curand - sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii diviziei de lux de la Honda au anuntat recent - chiar pe parcursul zilelor anterioare - debutul unei noi variante de top a produsului asamblat pe aceeasi platforma precum Civic Hatchback.

Acura Integra Type S

Acura Integra Type S

Comercializata sub indicativul Integra Type S, respectiva versiune de motorizare - ce are modelele Audi S3, BMW M240i si Mercedes-AMG A 35 ca principali concurenti - isi va intampina cumparatorii alaturi de un benzinar turbo de 2.0 litri, proiectat special pentru a livra persoanei de la volan 320 de cai putere.

Reteta caracteristica noului hot-hatch din Tara Soarelui Rasare continua - mai mult ori mai putin surprinzator - si cu o cutie manuala cu sase trepte, cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare de la Brembo, cu diametrul de pana la 13.8 inch. Afirmatie valabila - oarecum inutil de mentionat - si in cazul spoilerelor agresiv stilizate, pragurilor proeminente sau jantelor supradimensionate.

Nota de plata a impresionantei Integra Type S nu reprezinta - actualmente - decat o mare necunoscuta si un mister de proportii; se spune, in schimb, ca meniul specific sportivei in cauza cuprinde inclusiv suspensie cu amortizoare adaptive, diferential cu alunecare limitata, instalatie audio cu 16 boxe de la ELS.

Acura Integra Type S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Acura Integra Type S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2023