HOT: Configureaza-ti propriul tau Ferrari FF!

HOT: Configureaza-ti propriul tau Ferrari FF!
Probabil ca Ferrari FF nu este un model chiar pe gustul tau, insa acest lucru nu ar trebui sa te tina departe din a da nastere propriei tale versiuni a noului si impresionantului hot-hatch-shooting-brake-supercar din Maranello.
Distribuie pe Facebook

In cazul in care vei face o vizita virtuala constructorului italian - si aici ne referim la site-ul acestuia, vei observa ca sectiunea dedicata modelului FF s-a imbogatit de curand si cu mult-asteptatul configurator. Ai la dispozitie nu mai putin de 44 de nuante exterioare, in timp ce interiorul poate fi imbracat fie in alcantara, fie in piele - materiale disponibile in nu mai putin de 15 culori. Iar daca asta nu e indeajuns, atunci afla ca te asteapta si alte surprinze, printre care patru modele de jante, sase nuante pentru etriere sau insertii de fibra de carbon care promit sa dea o savoare speciala celui mai nou Calut Cabrat.

Este adevarat, Ferrari FF a starnit numeroase controverse cu designul sau, insa asta nu inseamna ca noul model din Maranello nu merita o sansa. Asadar, acestea fiind spuse, spor la configurat!

Distribuie pe Facebook
mai multe