HOT: Lexus RC F pozeaza in noua nuanta Solar Flare

HOT: Lexus RC F pozeaza in noua nuanta Solar Flare
  • Noul Lexus RC F a debutat la inceputul acestui an
  • Super-coupe-ul japonez se lauda cu un total de 450 CP
  • Modelul concureaza direct cu M4 Coupe de la BMW
Distribuie pe Facebook

Noul BMW M4 Coupe are motive serioase sa se teama. Raspunsul japonezilor de la Lexus pentru automobilulul bavarez de inalta performanta reuseste sa impresioneze din mai toate punctele de vedere, de la motorul V8 de 450 cai putere si pana la caroseria sa agresiv stilizata.

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, noul Lexus RC F Coupe este pus in miscare de o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, capabila sa puna la dispozitia rotilor spate ceva mai mult de 450 de cai putere.

Din pacate, oficialii producatorului japonez de automobile nu au anuntat nici pana in momentul de fata cum sta se descurca modelul lor intr-o comparatie directa cu bavarezul BMW M4 Coupe, macar in materie de 0 - 100 km/h sau viteza maxima, insa stim deja ca fisa cu specificatii tehnice mai include si o transmisie automata cu opt rapoarte, plus suspensie si frane special proiectate sau Torque Vectoring Differential.

Un alt element ce va muta intreaga atentie asupra noului Lexus RC F il reprezinta aspectul agresiv stilizat, numeroasele detalii angulare si / sau supradimensionate de la nivelul caroseriei jucand rolul de atractie principala. In plus, lista cu bunatati mai gazduieste - cel putin in cazul de fata - si remarcabila nuanta exterioara Solar Flare care accentueaza si mai mult sportivitatea vizuala a modelului japonez.

Cat despre meniul interior, reamintim ca printre ingredientele magice propuse de alternativa niponilor la bavarezul BMW M4 Coupe regasim, pe langa cele cateva inspiratii preluate de la supercarul LFA, si ceasuri de bord digitale (cu exceptia vitezometrului, care se bucura de un design analog), insertii de piele, accente de alcantara si, nu in ultimul rand, ornamente din fibra de carbon.

Lexus RC F in Solar Flare

Lexus RC F in Solar Flare

Distribuie pe Facebook
mai multe