HOT NEWS: Noul McLaren MP4-12C a ajuns in Romania!

HOT NEWS: Noul McLaren MP4-12C a ajuns in Romania!
Desi este disponibil la vanzare de numai cateva luni, noul McLaren MP4-12C a ajuns deja in Romania. In plus, acesta nu este singurul exemplar surprins pe strazile patriei noastre. Conform surselor 4Tuning, un alt exemplar al supercarului britanic a fost vazut zilele trecute pe bulevardele din Bucuresti!
Distribuie pe Facebook

Noul MP4-12C este primul model lansat de cei de la McLaren in ultimii 15 ani. Pe scurt, impresionantul supercar reprezinta renasterea companiei britanice, care promite ca in viitorul nu foarte indepartat sa soseasca si cu alte modele - inclusiv cu mult-asteptatul succesor al legendarului F1.

Revenind la noul McLaren MP4-12C, supercarul britanic se lauda cu un motor V8 de 3.8 litri care, cu ajutorul a doua turbine uriase, livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 600 CP si 600 Nm. Intreaga putere este transmisa exclusiv rotilor spate prin intermediul unei cutii cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, acceleratiile fiind de-a dreptul fulminante: de la 0 la 100 km/h in 3.1 secunde si, nu in ultimul rand, de la 0 la 200 km/h in 8.9 secunde. Viteza maxima? 330 km/h!

De asemenea, lista cu inovatii include o structura monococa din fibra de carbon si un eleron activ, ce joaca (si) rolul unei frane aerodinamice. In plus, din meniu nu lipsesc nici suspensia ajustabila sau sistemul performant de franare.

Noul McLaren MP4-12C are un pret de aproximativ 200.000 euro.

Noul McLaren MP4-12C, surprins pe strazile din Romania!

Noul McLaren MP4-12C, surprins pe strazile din Romania!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2011