Hot: Noul Ferrari FF ni se arata din nou, pozeaza in zapada!

Hot: Noul Ferrari FF ni se arata din nou, pozeaza in zapada!
Suspansul, asteptarea, suferinta si toate metodele de tortura aplicate asupra noastra de cetatenii orasului Maranello par sa fi luat sfarsit. Da, putem rasufla usurati! Italienii de la Ferrari au dezvaluit noi fotografii cu al lor FF, un hot-hatch-shooting-brake-supercar gata sa iti taie rasuflarea cu designul sau iesit din tipare.
Distribuie pe Facebook
Factorul motivatie vine de la un urias V12 de 6.262 cmc, ce livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 660 caluti... cabrati. Fiecare dintre acestia, de la primul si pana la ultimul, iau calea unei transmisii cu dublu ambreiaj, calatoria urmand a se incheia cu atingerea destinatiei finale - cele patru roti. Performantele? Noul Ferrari FF atinge prima suta de kilometri in doar 3.7 secunde, continuand sa accelereze pana ce acul vitezometrului indica bariera celor 335 km/h. Asta in timp ce asigura transportul a patru persoane si 450 litri de bagaje. Sau doar doua persoane si 800 litri de bagaje - depinde de nevoile tale!

Hot: Noul Ferrari FF pozeaza in zapada!

Debutul mondial va avea loc abia luna viitoare, la Geneva Motor Show, insa modelul italian poate fi admirat in primele fotografii live chiar AICI.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari FF - Poze Dinamice
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2011