HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota. Cum arata in realitate

HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota. Cum arata in realitate
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii prezinta oficial noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai 3.5 secunde, dupa cate se mentioneaza in comunicatul pus la dispozitia jurnalistilor de profil.

Anuntat oficial acum mai bine de trei ani, inca de la sfarsitul primaverii lui 2021, noul GMC Hummer EV SUV stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Comercializat la preturi incepand de la suma de 98.845 de dolari, incredibilul vehicul american se remarca in special prin sistemul de propulsie de sub capota - cu pana la trei unitati, 830 CP si 15.592 Nm in echipare.

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in doar 3.5 secunde, asa cum se precizeaza in comunicatul disponibil presei.

Primul Hummer din ultimii peste zece ani se mai poate lauda si cu o dotare extrem de bogata - formata din ceasuri de bord digitale, complet configurabile, scaune fata cu functie de ventilatie ori bancheta spate incalzita. Acestora li se alatura - mai mult sau mai putin surprinzator, si un display central imens, de 13.4", o instalatie audio de inalta fidelitate, plafon detasabil.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2024