HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii prezinta oficial noul SUV cu 830 CP si 15.592 Nm sub capota
Distribuie pe Facebook

Pornirea productiei a fost programata peste doi ani, la inceput de 2023, conform ultimelor informatii si detalii oferite publicitatii.

Anuntat inca din prima parte a lunii trecute, atunci cand americanii de la GMC au publicat un scurt material video cu silueta caroseriei, noul Hummer EV SUV a renuntat, zilele acestea, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Privit de la exterior spre interior, mult anticipatul model se remarca printr-un aspect familiar, lista atractiilor principale debutand, evident, cu grila frontala iluminata.

Roata de rezerva de la nivelul haionului, jantele din aliaj de dimensiuni generoase, dar si extensiile proeminente atasate aripilor laterale sau blocurile optice cu detalii speciale promit sa atraga, la randul lor, nenumarate priviri.

GMC Hummer EV SUV

GMC Hummer EV SUV

GMC Hummer EV SUV

In cockpit, asemeni versiunii pick-up, mult anticipatul GMC Hummer EV SUV vine cu doua display-uri pentru afisarea tuturor informatiilor si comenzilor prezente la bord, devoratorii de tehnologie de ultima ora urmand a descoperi si un sistem de rulare semi-autonoma. Daca mai era cumva nevoie de mentionat, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din piele sau plafonul detasabil din sticla, de exemplu.

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua si trei motoare electrice, capabile sa livreze rotilor de pe ambele punti valori maxime cuprinse intre 625 CP si 10.033 Nm si 830 CP si 15.592 Nm, dupa cum precizam si anterior.

Cat despre performantele disponibile, americanii de la GMC au dezvaluit ca noul Hummer EV SUV va putea accelera de la 0 la 96 km/h inclusiv intr-un timp de doar 3.5 secunde. Totodata, mult anticipatul model anunta o autonomie de peste 480 de kilometri prin intermediul celei mai eficiente variante de motorizare, in timp ce datele cu privire la durata de (re)incarcare a bateriei sunt o necunoscuta.

Dupa cum precizam si anterior, productia de serie va demara abia peste doi ani, la inceput de 2023, atunci cand potentialii cumparatori vor fi asteptati in showroom-uri alaturi de sume de pana la 110.595 de dolari.

GMC Hummer EV SUV

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2021