Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a asiaticilor are motor turbo de 2.0 litri si 286 CP

Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a asiaticilor are motor turbo de 2.0 litri si 286 CP
  • Hyundai a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a asiaticilor are motor turbo de 2.0 litri si 286 CP
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj.

Hyundai a publicat - in cursul zilei de luni, primele informatii si fotografii oficiale ale noului Elantra N Facelift, modelul conceput special pentru a concura impotriva unor competitori precum Subaru WRX remarcandu-se numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate, cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer in echipare. Reteta caracteristica departamentului exterior pluseaza cu o capota atent sculptata a motorului, praguri proeminente si un eleron inspirat din motorsport, elementelor in cauza alaturandu-li-se un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, cu cinci spite duble, in spatele carora se ascund discuri de franare ventilate - cu diametrul de pana la 14.2 inch.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, spectaculosul sedan cu alura de fastback scoate la iveala, pe langa scaunele sport cu tetiere incorporate, cu logo iluminat, atat o pereche de display-uri color uriase - unul pentru ceasurile de bord digitale, altul pentru sistemul de infotainment de ultima generatie, cat si detalii din piele. Din peisaj nu lipsesc nici instalatia audio de inalta fidelitate - compusa din opt difuzoare semnate de specialistii Bose, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, bancheta rabatabila fractionat, comenzile vocale ori statia pentru incarcare wireless a telefonului mobil.

Hyundai Elantra Facelift

Hyundai Elantra Facelift

Pretul de vanzare al noii Elantra N Facelift nu reprezinta - la momentul actual, decat o mare necunoscuta, insa viitorii cumparatori vor mai fi intampinati si de un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 1.998 de centimetri cubi, proiectat special pentru livra rotilor undeva in jurul a 286 de cai. Un alt mare mister consta in durata probei 0 - 100 km/h, oficialii Hyundai dezvaluind - in schimb, ca livrarea puterii se va fie prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte, fie cu ajutorul unei transmisii DCT in opt rapoarte, la care se adauga un diferential cu alunecare limitata, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Despre Hyundai Elantra Facelift

Anuntata oficial in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui septembrie, noua Elantra Facelift mai ofera, surprinzator, mai ales pentru sfarsitul anului 2023, un motor aspirat de 2.0 litri, sinonim cu 174 CP. O alta optiune consta intr-un motor hibrid de 1.580 de centimetri cubi, despre care s-a spus anterior - chiar la momentul premierei mondiale, ca va dezvolta aproximativ 139 de cai putere, lista cu optiuni incheindu-se cu un motor turbo de 1.6 litri si 201 CP, destinat modelului Elantra N Line Facelift.

Concurentul unor modele precum Volkswagen Jetta, neobisnuitul sedan cu alura de fastback a mai pregatit, precum Elantra N Facelift, si instrumente de bord digitale, o instalatia audio de inalta fidelitate - formata din opt boxe marca Bose, un sistem de navigatie de 10.25 de inch, comenzi vocale, bancheta rabatabila fractionat, o statie pentru incarcare wireless a telefonului mobil.

Hyundai Elantra Facelift

Hyundai Elantra Facelift

Hyundai Elantra Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze Hyundai Elantra Facelift
mai multe