Iar premiul pentru cea mai rapida camioneta de la Nurburgring merge la...

Iar premiul pentru cea mai rapida camioneta de la Nurburgring merge la...
Echipat cu un urias V8 de sase litri si aproximativ 350 cai putere, transmisie automata cu sase rapoarte, suspensie sport FE3, plus sistem de franare de inalta performanta, noul Holden VF Ute este unul dintre cele mai incitante si mai impresionante pick-up-uri pe care industria auto le ofera la momentul actual. Iar acesta este doar inceputul atunci cand vine vorba de superlative...
Distribuie pe Facebook

V8 de sase litri, cu aproximativ 350 cai putere si 517 Newton-Metri. Transmisie automata cu sase rapoarte, suspensie sport FE3, plus sistem de franare de inalta performanta, marca Brembo. Probabil ai fi tentat sa afirmi ca vorbim de vreun supercar american de acum cativa ani, insa adevarul este cu totul altul.

In cazul de fata, vorbim de noul Holden VF Ute, automobil care a fost recent incoronat drept cea mai rapida camioneta care a calcat vreodata asfaltul circuitului de la Nurburgring. Timpul reusit de extremul pick-up australian? Ce-ai zice de un opt minute si 19.47 secunde?

Holden VF Ute la Nurburgring

Holden VF Ute la Nurburgring

Desi pare greu de crezut, impresionantul Holden VF Ute este aproape la fel de rapid precum un Lexus IS-F sau un Maserati GranSport si chiar mai rapid comparativ cu Audi RS3 Sportback, respectiv Chevrolet Camaro SS in versiunea de 422 cai putere.

Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant. Te poti convinge si singur de acest lucru urmarind filmul de mai jos, ce prezinta impresionanta reusita a extremei camionete australiene:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Holden VF Ute la Nurburgring
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2013