Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes, Audi si BMW. Alfa prezinta oficial noul Stelvio cu faruri Matrix LED si ceasuri de bord digitale. Cat costa in Romania

Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes, Audi si BMW. Alfa prezinta oficial noul Stelvio cu faruri Matrix LED si ceasuri de bord digitale. Cat costa in Romania
  • Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes, Audi si BMW
  • Alfa prezinta oficial noul Stelvio cu faruri Matrix LED si ceasuri de bord digitale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu au la dispozitie - cel putin pentru moment, decat doua optiuni diferite. Cu marea batalie urmand a se da intre un benzinar de 2.0 litri - sinonim cu o putere de aproximativ 280 de cai, si un diesel cu o capacitate de 2.143 de centimetri cubi, plus 210 CP.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de 19 saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui noiembrie, mult anticipata versiune imbunatatita a celebrului automobil oferit de Alfa sub denumirea de Stelvio are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 54.500 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii noii variante a SUV-ului lansat special, la finalul anului 2016, pentru a concura impotriva unor rivali precum GLC, Q5 sau X3 il vor avea de achitat pe piata auto din Romania - acolo unde modelul de baza se bucura de serviciile unei unitati diesel de 2.2 litri si undeva in jurul a 210 cai putere. Insotita de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, respectiva motorizare necesita 6.6 secunde pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Alfa Romeo Stelvio Facelift

Alfa Romeo Stelvio Facelift

Alfa Romeo Stelvio Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica aromei mentionate si anterior, in paragraful de mai sus, pluseaza - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o dotare standard extrem de impresionanta, printre echipamentele oferite de compania producatoare fara costuri suplimentare regasindu-se inclusiv farurile Full-LED Matrix adaptive. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am exagera cu nimic, nici jantele din aliaj acompaniate de un diametru de 18 inch, display-ul central cu o diagonala de 8.8 inch, instrumentele de bord digitale si configurabile, volanul multifunctional, instalatia audio cu opt difuzoare, etc.

Pe piata auto din Romania, noua Alfa Stelvio Facelift propune o gama compusa din cinci arome diferite, botezate, in ordinea crescatoare a notei de plata, Super, Sprint, TI, Veloce si - nu in ultimul rand, Competizione. Fiecare dintre savorile in cauza se va mai putea lauda, spre deliciul consumatorilor genului cu pricina, si cu un propulsor pe benzina - de 1.995 de centimetri cubi, cu patru cilindri, la randul sau, conceput special pentru a oferi soferului o putere de 280 de cai. Livrarea valorilor maxime se face - si de data aceasta, catre ambele punti, tot prin intermediul unei transmisii cu doua pedale, in opt trepte, printre performantele anuntate regasindu-se atat un 0 - 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 5.7 secunde, cat si o viteza de top de aproximativ 230 de kilometri pe ora.

Alfa Romeo Stelvio Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Alfa Romeo Stelvio Facelift
mai multe