Imaginile care au bagat frica in sefii de la Volkswagen. Renault prezinta oficial noul Rafale cu motor de 300 de cai si plafon care isi schimba transparenta la apasarea unui buton

Imaginile care au bagat frica in sefii de la Volkswagen. Renault prezinta oficial noul Rafale cu motor de 300 de cai si plafon care isi schimba transparenta  la apasarea unui buton
  • Imaginile care au bagat frica in sefii de la Volkswagen
  • Renault prezinta oficial noul Rafale cu motor de 300 de cai si plafon care isi schimba transparenta la apasarea unui buton
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem audio de top. Ce poarta semnatura specialistilor de la Harman Kardon.

Renault continua seria lansarilor spectaculoase si dezvaluie publicului larg noul Rafale - un SUV cu alura de Coupe, plus lungimea de 4.7 metri. Asamblat pe aceeasi platforma CMF-CD precum actualul Espace, respectivul model se remarca in special prin design-ul SF al partii frontale - acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu grila supradimensionata a radiatorului si luminile de zi pozitionate vertical.

Renault Rafale

Renault Rafale

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu aripile laterale conturate atent, care gazduiesc jante cu diametrul de 20 de inch - confectionate din aliaj usor, si difuzorul spate proeminent, pe cand reteta de la interior cuprinde inclusiv doua display-uri de dimensiuni generoase Unul pentru instrumentele de bord digitale si altul pentru sistemul de infotainment - in cazul in care mai trebuia cumva precizat.

Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici plafonul panoramic - ce isi schimba transparenta la apasarea unui buton, scaunele multifunctionale ori volanul cu parte inferioara plata. Valabil si in cazul tapiteriei realizate din Alcantara reciclata partial, boxelor marca Harman Kardon, dar si iluminarii ambientale - un alt detaliu demne de trecut in revista.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, din 2024, noul Renault Rafale isi va intampina initial cumparatorii doar intr-o versiune echipata cu un propulsor de doar 1.2 litri, in numai trei cilindri, unitatii pe benzina alaturandu-i-se doua motoare electrice pentru o putere de 200 CP. Ulterior, gama de motorizari va fi completata si cu o varianta E-Tech 4x4 - acompaniata de 300 de cai putere.

Renault Rafale

Renault Rafale

Renault Rafale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (150) Poze Renault Rafale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2023