Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Renault prezinta oficial noul Clio Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente care vor atrage atentia potentialilor clienti se regaseste si un display central cu o diagonala de 9.3 inch, seria vestilor bune continuand cu sistemul audio Bose.

Surprins complet necamuflat la inceputul lunii lui martie - cu mai bine de sase saptamani in urma, mult anticipatul Renault Clio Facelift a renuntat, in cursul zilei de marti, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul anului 2023, respectivul produs al companiei cu sediul in Hexagon se remarca printr-un design complet redesenat - mai impresionant ca oricand, la nivelul partii frontale, nenumarate modificari fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei.

Renault Clio Facelift

Renault Clio Facelift

Renault Clio Facelift

La interior - de cealalta parte a portierelor, cumparatorii vor putea experimenta, in functie de nivelul de echipare selectat, si o instalatie audio de inalta fidelitate, care poarta semnatura specialistilor Bose, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv instrumente de bord digitale, un display central cu o diagonala de 9.3 inch, scaune cu functie de incalzire, un volan sport, condimentat cu trei spite, lumini ambientale, climatizare cu reglare automata a temperaturii etc.

Cel mai recent Renault Clio din istorie va fi oferit alaturi de o gama variata de unitati pe benzina si motorina - persoanele dornice sa opteze pentru rivalul actualului Polo avand de ales intre un motor SCe de numai 65 CP, o motorizare TCe sinonima cu 90 de cai putere, un propulsor Blue dCi proiectat pentru a livra un total de aproximativ 100 CP. Din peisaj nu lipseste insa nici versiunea TCe 100 LPG cu o putere de 100 de cai si o autonomie de peste 1.000 de kilometri, o varianta E-Tech full hybrid 145 de 145 CP completand oferta in cauza.

Renault Clio Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Renault Clio Facelift
mai multe