Imaginile care au facut inconjurul lumii. Pe ce bolid de lux invata un german sa conduca

Imaginile care au facut inconjurul lumii. Pe ce bolid de lux invata un german sa conduca
  • Un german invata sa conduca pe un BMW M3 de ultima generatie
  • Imaginile surprinse de curand au facut inconjurul lumii
  • Automobilul ofera in versiunea de baza un motor cu 431 CP
Distribuie pe Facebook

Anuntul privind aparitia unui BMW M3 de ultima generatie in traficul german nu reprezinta nici pe departe o stire de interes mondial, exceptie facand situatiile in care automobilul respectiv este folosit la... transformarea pietonilor in soferi.

Despre cea mai recenta generatie a modelului BMW M3 s-au scris nenumarate randuri de-a lungului timpului, insa nu ne-am gandit niciodata la ziua in care automobilul cu motor de trei litri si peste 430 de cai putere sub capota isi va face aparitia in flota unei... scoli de soferi.

Acesta reprezinta, de altfel, si subiectul principal al urmatoarelor randuri, un exemplar menit sa contribuie la transformarea pietonilor in conducatori fiind surprins de curand in traficul german. Inutil de mentionat, imaginile respective au facut numaidecat inconjurul internetului.

Care este costul unei astfel de experiente, dar si conditiile de indeplinit pentru ca un incepator intr-ale sofatului sa primeasca volanul bolidului capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de patru secunde si jumatate ramane raman, din pacate, un mare mister.

Sa inveti sa conduci insa pe un automobil precum ultima generatie a modelului BMW M3 ar trebui sa fie extrem de interesant. Si antrenant, atata timp cat o faci fara a-i pune pe ceilalti participanti la trafic in pericol.

BMW M3 - Masina de scoala

BMW M3 - Masina de scoala

BMW M3 - Masina de scoala

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2018