Masina cu motor V12 pe care poti face scoala de soferi. Cat costa 10 sedinte

Masina cu motor V12 pe care poti face scoala de soferi. Cat costa 10 sedinte
  • Cea mai extravaganta masina pe care poti face scoala de soferi?
  • Un Lamborghini Aventador cu motor V12 si 700 de cai putere
  • Costul a 20 de sedinte se ridica la suma de 20.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Cea mai extravaganta masina pe care poti face scoala de soferi? Un Lamborghini Aventador cu motor V12 de 700 CP.

Daca aveai impresia ca un BMW M3 de ultima generatie e cel mai "tipator" automobil pe care poti face scoala de soferi, ei bine... te-ai inselat.

Raspunsul la aceasta dilema vine, de fapt, sub forma unui Lamborghini Aventador LP700-4, supercarul cu motor V12 si tractiune integrala.

Insotit pe strazi de o herghelie formata din 700 CP, modelul cu pricina are nevoie de doar 2.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Si mai impresionanta este valoarea din dreptul vitezei maxime, despre care compania italiana precizeaza ca se ridica la pragul celor 350 km/h.

Asadar, acestea fiind spuse, cine ofera un astfel de automobil - care, de nou, a costat probabil 300.000 de euro, ca "masina de scoala"?

O companie din Marea Britanie, al carui departament de marketing s-a grabit sa ofere inclusiv informatii cu privire la pretul orelor de condus.

Potrivit primelor detalii, persoanele interesate sa invete sa sofeze pe un Lamborghini Aventador LP700-4 au de achitat 20.000 de lire.

Suma in cauza include costul a 10 sedinte, se mai arata in raspunsul pe care un utilizator l-a primit pe canalul de Youtube al Get Licensed.

Ca este scump sau ieftin, util ori inutil, ei bine... depinde extrem de mult si de unghiul din care privesti, respectivul contul din banca.

Distribuie pe Facebook
mai multe