Imaginile care fac Mercedes sa tremure de frica. Masina care concureaza cu G-Class a primit o versiune cu motor V8 de 525 CP. Cum arata in realitate

Imaginile care fac Mercedes sa tremure de frica. Masina care concureaza cu G-Class a primit o versiune cu motor V8 de 525 CP. Cum arata in realitate
  • Imaginile care fac Mercedes sa tremure de frica
  • Masina care concureaza cu G-Class a primit o versiune cu motor V8 de 525 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile respectivei variante pornesc de la peste 128.160 de euro. Conform configuratorului oficial.

525 de cai putere, 625 de Newton-Metri, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.2 secunde, o viteza maxima de 240 de kilometri pe ora. Sunt cifrele, numerele, valorile care transforma proaspat lansatul Land Rover Defender V8 intr-un cosmar pentru actualul Mercedes G-Class. Si orice alta masina din segment.

Land Rover Defender V8

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 128.163 de euro, potrivit configuratorului oficial, impresionanta versiune cu motor de 5.0 litri a mai pregatit si o transmisie automata cu opt rapoarte. Plus un sistem inteligent de tractiune integrala, cu diferential activ pentru puntea spate.

Aceeasi varianta prezentata publicului larg sub numele de Land Rover Defender V8 se mai poate lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o suspensie adaptiva pe aer. Si cu discuri de franare de dimensiuni generoase, insotite de etriere finisate in albastru xenon. Si cu jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch.

Vestile bune continua, conform configuratorului oficial, cu faruri cu matrice de LED-uri, cu camera de 360 de grade, cu scaune fata incalzite si ventilate. Acompaniate de instrumente de bord digitale si configurabile, de un display central de 11.4 inch si, nu in ultimul rand, de o instalatie audio de la Meridian.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Land Rover Defender V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 August 2022