In Anglia, politia nu se joaca! A confiscat un Ferrari pentru ca nu avea asigurare!

In Anglia, politia nu se joaca! A confiscat un Ferrari pentru ca nu avea asigurare!
  • Acest Ferrari a fost confiscat de politie pentru ca nu avea asigurare
  • Supercarul italian a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce a blocat traficul
  • Autoritatile ar putea vinde la licitatie automobilul cu motor V8 de 605 CP
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 499 de exemplare construite in total, acest Ferrari 458 Speciale Aperta nu este luat cu platforma pentru ca s-a defectat si motorul V8 de 605 CP nu mai porneste. Nu, nici vorba de asa ceva - motivul este unul mult mai grav: supercarul italian nu avea asigurare valabila, astfel ca politia... l-a confiscat.

Imagini cu momentul in care unul dintre cele numai 499 de exemplare Ferrari 458 Speciale Aperta construite in total este luat cu platforma dintr-un cartier exclusivist al Londrei, capitala Marii Britanii, au facut inconjurul internetului zilele acestea.

Potrivit celor prezenti la fata locului, supercarul italian nu a parasit "scena" pe usa din dos pentru ca s-a defectat si motorul V8 de 605 CP nu mai voia sa porneasca, ci a fost confiscat pentru ca soferul nu a putut prezenta o asigurare valabila.

Cu o valoare estimata la 500.000 de lire sterline, automobilul le-a atras atentia oamenilor legii dupa ce a blocat traficul in incercarea de a parca in spatele unui Porsche 918 Spyder; la volanul caruia se afla tatal conducatorului de pe Ferrari.

Acum, supercarul italian cu motor V8 de 605 CP, despre care se spune ca este unul dintre cele numai 49 de exemplare 458 Speciale Aperta construite in total... cu un volan pe partea dreapta, ar putea fi vandut la licitatie de autoritatile din Regat.

Distribuie pe Facebook
mai multe