In combinatia asta de culori nu l-ai mai vazut. Cum arata unul dintre ultimele Lamborghini-uri Aventador SV

  • Este unul dintre ultimele exemplare
  • Lamborghini a construit 500 de versiuni coupe
  • Este finisat intr-o combinatie interesanta de culori
Distribuie pe Facebook

Unul dintre ultimele Lamborghini-uri Aventador SV a parasit linia de asamblare si a ajuns la noul proprietar, in Statele Unite ale Americii. Acest exemplar vine finisat intr-o combinatie unica de culori pentru acest model.

Constructorul din Sant'Agata Bolognese prezenta in urma cu doi ani la Geneva, supercar-ul Aventador SuperVeloce Coupe. Cu o productie limitata la 500 de exemplare, acesta dezvolta 750 de cai putere, este mai usor cu 50 de kilograme decat modelul standard si are o apasare la sol cu 180% mai mare decat acesta.

Lamborghini Aventador SV

"Taurul" extrem s-a dovedit a fi un mare succes, iar ultimele exemplare se pregatesc sa paraseasca acum linia de asamblare. Cel din imaginile alaturate tocmai a ajuns la noul sau proprietar in Beverly Hills, care l-a personalizat dupa bunul sau plac.

Lamborghini Aventador SV

Desi oferta italienilor este una destul de cuprinzatoare si cuprinde printre altele nu mai putin de 34 de nuante exterioare, americanul a apelat la programul de personalizare Ad Personam pentru a-si configura masina.

Lamborghini Aventador SV

Acesta a optat pentru un exterior in mare parte negru, iar unele componente precum bara fata, pragurile, jantele si sticker-ele care iti spun cu ce Aventador ai de-a face, au fost finisate in auriu.

Lamborghini Aventador SV

Atentia la detalii este impresionanta, iar pentru ca meniul sa fie complet, toate elementele din fibra de carbon au un finisaj lucios, inclusiv prizele de aer, difuzorul de aer supradimensionat sau aripa spate.

Lamborghini Aventador SV

Aceeasi combinatie de culori poate fi intalnita si la interior, acolo unde mai intalnim deasemenea Alcantara si piele neagra sau cusaturi contrastante.

Lamborghini Aventador SV

Exemplarul in cauza este cu atat mai special cu cat majoritatea celor care isi comanda un Aventador SV o fac pentru performantele pe care le are, si mai putini il configureaza pentru a arata in acest fel.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Aventador SV
mai multe