In doar patru ani a pierdut aproape jumatate din valoare. Masina germana cu 560 CP se vinde acum la pret de V6

In doar patru ani a pierdut aproape jumatate din valoare. Masina germana cu 560 CP se vinde acum la pret de V6
  • Primul RS7 Sportback din istoria companiei Audi a fost lansat pe piata la inceputul anilor 2010
  • Automobilele fabricate pe-atunci se vand astazi aproape la jumatate din valoarea originala
  • Un exemplar nou-nout al modelului V8 bi-turbo de 560 CP costa astazi aproape 114.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru cei care se afla in cautarea unui Audi RS7 Sportback. Preturile automobilului german de 560 CP au scazut extrem de mult in ultima perioada de timp.

Motor V8 de 560 de cai putere, tractiune integrala in standard si 3.9 secunde pentru sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora. Chiar daca a trecut deja o vesnicie de la prima lui aparitia in fata publicului larg, primul RS7 Sporback din istoria companiei Audi ramane in continuare o masina pe care te poti baza. Cel putin atunci cand vine vorba de performante.

Si mai interesant este insa modul in care automobilul german cu propulsor biturbo de patru litri si cutie automata in opt rapoarte s-a devalorizat de-a lungul timpului, preturile din ziua de astazi coborand inclusiv sub 75.000 de dolari. Deloc rau daca tinem cont de costurile unui exemplar nou-nout: aproximativ 114.000 de dolari... inainte de optionale.

Ce este drept, Audi lucreaza in acest moment la urmatoarea generatie a modelului RS7 Sportback, iar primele informatii neoficiale anunta o masina echipata cu motor V8 de 650 de cai putere. In versiunea de baza, anumite voci vorbind si despre o varianta capabila sa ofere nu mai putin de 700 CP multumita unui sistem de propulsie hibrid.

De altfel, in doua configuratii diferite a fost comercializat si primul RS7 Sporback din istoria companiei Audi. Mai precis, automobilul german cu propulsor biturbo de patru litri si cutie automata in opt rapoarte se bucura de 560 de cai putere in formula normala, o reteta si mai impresionanta cunoscuta sub denumirea Performance aducand cu sine 605 CP, de unde si sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.7 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2018