In parcare la Geneva: Maserati GranTurismo S by Mansory

In parcare la Geneva: Maserati GranTurismo S by Mansory
Cand o masina foarte tare si puternica este modificata de un tuner cu traditie si prestigiu, e clar ca rezultatul final va fi unul pe placul nostru. In acest caz e vorba de un Maserati GranTurismo suprasaturat de frumusete inca de la iesirea din fabrica, in care si-au bagat putin coada si cei de la Mansory... Iata o masina din parcarea Salonului Auto de la Geneva.
Distribuie pe Facebook

Cei de la Mansory sunt cunoscuti pentru modificarile lor excentrice pe care le capata fiecare masina din garajul lor. Am putea sa exemplificam cu Range Rover Sport sau Rolls Royce Gold Ghost... Sau la polul opus, Lotus Evora de carbon... Insa acest Maserati este undeva la mijloc: nici prea violenta, nici prea decenta...

Masina zilei: Maserati GranTurismo S by Mansory

Mansory a dotat masina cu de toate: kit exterior, interior modificat si modificari sub capota. Fibra de carbon se regaseste de-a lungul intregului kit aerodinamic, noile praguri laterale facand din Maserati GranTurismo o aparitie dinamica chiar si cand acesta sta pe loc. Mai mult de atat, un nou spoiler cu difuzor integrat si-a facut aparitia in partea din spate, eleronul pentru portbagaj completand aspectul sportiv al coupe-ului italian. Nota finala este data de jantele pe 20, respectiv 21 inci - finisate intr-o combinatie rosu/negru, acompaniate de o suspensie mai joasa cu 30 mm.

Masina zilei: Maserati GranTurismo S by Mansory

Urmatorul pas facut de Mansory a fost modificarea interiorului. Aici, cele mai fine materiale si-au dat mana pentru a crea o ambianta de lux, pielea in doua nuante si cusaturile in forma de diamant acoperind in totalitate scaunele GT-ului. De asemenea, insertii de carbon sunt nelipsite, in timp ce un nou volan si pedalele din aluminiu intregesc meniul cu care ne-au obisnuit deja germanii.

Masina zilei: Maserati GranTurismo S by Mansory

Drumul catre inimile posesorilor unui astfel de exemplar porneste inca de la exterior, acolo unde noul kit aerodinamic se remarca prin... subtilitatea sa. Noul spoiler fata atrage toate privirile prin LED-urile incorporate si prelungirea din fibra de carbon, grila radiatorului fiind realizata din acelasi material. Lista cu modificarile prezente in partea frontala se incheie cu noua capota, a caror prize aditionale asigura racirea optima a maginificului V8.

Sub capota, nimic spectaculos. Doar o crestere cu 40 cp a puterii initiale produse de motorul V8, totalizand acum 470 de cp. Dar chiar si asa, nu ne plangem. Un rezultat final marca Mansory, dar la capitolul "decenta in tuning", mai degraba decat la modificarile extravagante cu care ne-au obisnuit...

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Masina zilei: Maserati GranTurismo S by Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2011