Incepe sa-si piarda din farmec. Lamborghini a produs deja Aventador-ul cu numarul 5.000

Incepe sa-si piarda din farmec. Lamborghini a produs deja Aventador-ul cu numarul 5.000
  • Lamborghini a livrat recent Aventador-ul cu numarul 5.000
  • Supercarul italian are deja 55 de luni de cand se afla in productie
  • Exemplarul aniversar a fost finisat in nuanta Rosso Bia
Distribuie pe Facebook

Desi este unul dintre cele mai scumpe produse ale industriei auto, modelul Lamborghini Aventador nu duce lipsa comenzilor. Ba dimpotriva: supercarul italian a ajuns deja la 5.000 de exemplare fabricate.

Multe s-au spus si scris pana acum despre Lamborghini-ul Aventador LP700-4, supercarul italian lansat la inceputul anilor 2010 reusind sa impresioneze o lume intreaga cu aspectul si performantele sale.

Aceeasi este situatia si cinci mai tarziu, urmasul iconicului Murcielago continuand sa adune comenzi pe banda rulanta, fabrica din Sant’Agata Bolognese celebrand recent exemplarul cu numarul 5.000.

Exemplar care apartine familiei Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster si care se remarca atat prin plafonul retractabil din dotare, cat si prin nuanta Rosso Bia in care a fost finisata caroseria angulara.

Propulsia este asigurata si in cazul de fata de o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.5 litri, ce lucreaza impreuna cu o cutie automata in sapte trepte pentru a livra rotilor 700 cai putere.

Fisa tehnica este completata in cele din urma de un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in cazul de fata in aproximativ trei secunde. Viteza maxima? 350 km/h.

Insuficient? Atunci incearca un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, disponibil atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta Roadster. Modelul cu pricina ofera 750 CP si sprinteaza pana la 100 km/h in 2.8 secunde.

Daca banii nu reprezinta insa niciun fel de problema, atunci poti degusta supercarul italian... si sub forma aromelor extrem de speciale Veneno, Aventador J sau, mai nou, Centenario.

Spre deosebire insa de modelul standard, cele din urma optiuni ajung sa coste chiar si 11 milioane de dolari, dupa cum este cazul unui exemplar Veneno Coupe vandut de un dealer auto japonez.

Aventador-ul cu numarul 5.000

Distribuie pe Facebook
mai multe