Informatia a fost confirmata oficial. Nemtii vor lansa luna viitoare o masina de 1.6 litri si 1000 CP

Informatia a fost confirmata oficial. Nemtii vor lansa luna viitoare o masina de 1.6 litri si 1000 CP
  • Mercedes lanseaza noul Project One la Salonul de la Frankfurt
  • Germanii aduc in fata vizitatorilor inclusiv un model electric
  • O alta mare surpriza consta intr-un GLC alimentat cu hidrogen
Distribuie pe Facebook

Cel mai mare producator de masini premium din lume a publicat lista premierelor mondiale pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, eveniment programat sa se desfasoare in perioada 14 - 24 septembrie.

Chiar daca au mai ramas cateva saptamani pana la startul editiei din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, nemtii de la Mercedes au publicat deja numele premierelor mondiale pregatite pentru evenimentul programat sa se desfasoare in perioada 14 - 24 septembrie.

In centrul atentiei se va afla fara doar si poate mult anticipatul Project One, o masina de strada pusa in miscare de un tren de rulare similar cu cel intalnit pe monopostul pilotat de Lewis Hamilton in sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Formula 1, dupa cum precizam si anterior.

Pe langa modelul de inalta performanta echipat cu un benzinar 1.6 turbo si patru motoare electrice pentru o putere maxima de aproximativ 1.000 CP, nemtii de la Mercedes vor mai aduce in fata vizitatorilor Salonului Auto International de la Frankfurt si o versiune pe hidrogen a crossover-ului GLC.

Fanii modelelor cu propulsie alternativa vor mai putea admira cu ocazia evenimentului programat sa se desfasoare in perioada 14 - 24 septembrie si o compacta 100% electrica, despre care presa speculeaza ca prefigureaza un concurent pentru proaspat lansatul Model 3 de la Tesla Motors.

Acestora li se vor alatura la standul pregatit de nemtii de la Mercedes pentru editia din acest an a Salonului International de la Frankfurt alte zeci de masini nou-noute sau doar trecute printr-un facelift, precum primul pick-up din istoria companiei sau versiunea imbunatatita a gamei S Coupe.

Dupa cum am tot precizat de-a lungul ultimelor randuri, cel mai important eveniment auto al sfarsitului de an se desfasoara in perioada 14 - 24 septembrie pentru publicul larg, insa vestile bune le vom afla cu cateva zile inainte, presa avand acces la surprizele companiilor inca din 11 septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 August 2017