Isi vinde pe internet colectia formata din peste 40 de masini. Cat vrea pe NSX-ul verde, cu doar 300 de km in bord

  • Un NSX cu numai 300 km in bord a fost scos la licitatie in SUA
  • Exemplarul din anul 1994 are o caroserie Brooklands Green Pearl
  • Cel mai generos client de pana acum a oferit 110.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu exact doua decenii si jumatate, acest NSX de culoare verde a facut parte pana de curand dintr-o colectie cu peste 40 de masini putin rulate. Din anul 2018 are insa un nou proprietar... de care se va desparti in perioada imediat urmatoare.

Chiar daca arata ca oricare NSX de prima generatie, acest exemplar finisat in nuanta Brooklands Green Pearl nu are decat 300 de kilometri la bord. Parte a unei colectii formate din peste 40 de masini putin rulate, automobilul japonez a fost parcat in mare parte din timp, intr-un garaj cu temperatura controlata.

La aproape doua decenii si jumatate de la momentul asamblarii sale, modelul cu motor central si tractiune spate - la a carei dezvoltare a participat legendarul Ayrton Senna, a schimbat proprietarul. Dealer-ul care a cumparat in anul 2018 masina din aceste imagini incearca acum, pe internet, revanzarea ei.

Scos la licitatie pe celebrul site Bring a Trailer, respectivul NSX a fost ofertat pana la momentul de fata de doar 14 ori. Cea mai mare suma oferita insa pentru automobilul japonez cu sase cilindri si 270 de cai putere sub capota, care pluseaza cu o tapiterie din piele de culoare neagra, se ridica la 110.000 de dolari.

Pentru clientii interesati de acest aspect, exemplarul fabricat in urma cu doua decenii si jumatate are doua modificari. Nu in sensul unui tuning de prost gust, care i-ar fi putut reduce valoarea, ci detalii minore, dar suficiente pentru a sterge eticheta de 100% original: anvelopele din anul 2003 si uleiul de luna trecuta.

Acura NSX cu 187 de mile

Acura NSX cu 187 de mile

Acura NSX cu 187 de mile

Acura NSX cu 187 de mile

Acura NSX cu 187 de mile

Acura NSX cu 187 de mile

Acura NSX cu 187 de mile

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Acura NSX cu 187 de mile
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2019