Iti mai amintesti de el? A fost lansat in 2006 insa, din cauza vanzarilor slabe, Mercedes a oprit numaidecat productia lui

Iti mai amintesti de el? A fost lansat in 2006 insa, din cauza vanzarilor slabe, Mercedes a oprit numaidecat productia lui
  • La mijlocul decadei anterioare, Mercedes lansa pe piata un monovolum cu 500+ CP sub capota
  • Comenzile pentru modelul R63 AMG au intarziat sa apara, astfel ca productia lui a fost oprita imediat
  • In total, spun sursele, germanii au reusit sa vanda doar cateva astfel de exemplare
Distribuie pe Facebook

Nu este nici SUV, nu este nici Tourer. Este, in schimb, cel mai nonconformist Mercedes din istoria moderna a industriei auto.

Nu multi isi mai aduc aminte insa, in urma cu mai bine de un deceniu, Mercedes oferea clientilor sai cu dare de mana si dornici sa experimenteze un monovolum german de lux modelul R-Class.

Un monovolum care, in 2006, avea sa primeasca inclusiv o versiune de inalta performanta, dezvoltata de specialistii diviziei AMG si echipata cu celebrul propulsor V8 de 6.208 centimetri cubi.

Din pacate pentru germani, comenzile au intarziat sa apara, astfel ca productia noncoformistului Mercedes R63 AMG a luat sfarsit mult mai repede decat si-ar fi dorit oficialii companiei.

Proiectul a fost un fiasco total, anumite surse sugerand ca pe strazi circula doar cateva sute de astfel de automobile, printre care si acest exemplar cumparat cu 100.000 de dolari acum zece ani.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 August 2017