Jaguar vine la New York cu un XJ de 550 cai putere

Jaguar vine la New York cu un XJ de 550 cai putere
Britanicii de la Jaguar vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la New York pentru a dezvalui in fata lumii intregi o noua versiune a limuzinei XJ. Vorbim mai exact de o versiune de inalta performanta, botezata XJR si echipata cu un propulsor V8 ce dezvolta 550 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Daca pana acum cea mai puternica varianta a modelului Jaguar XJ ascundea sub capota "numai" 510 cai putere, lucrurile sunt pe cale sa se schimbe odata cu debutul Salonului Auto de la New York din acest an, eveniment de care constructorul britanic va profita pentru a introduce o noua versiune de inalta performanta a impresionantei sale limuzine. Vorbim mai exact despre o versiune XJR, sub capota careia britanicii de la Jaguar au instalat acelasi V8 supraalimentat de cinci litri ce propulseaza si recent-lansatele XKR-S / XFR-S si care dezvolta undeva in jurul a 550 cai putere.

Informatiile oficiale se opresc momentan aici, nu inainte insa ca oficialii constructorului din Coventry sa precizeze ca noul Jaguar XJR se mai bucura si de un sasiu special conceput, respectiv o aerodinamica imbunatatita, rezultatul final fiind putand fi astfel considerat a fi cel mai agil si mai dinamic Jaguar XJ construit vreodata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2013