Japonezii au terminat de tunat ultimul Lamborghini cu motor V12 aspirat din istorie

Japonezii au terminat de tunat ultimul Lamborghini cu motor V12 aspirat din istorie
  • Japonezii au terminat de tunat...
  • ... ultimul Lamborghini cu motor V12 aspirat din istorie
Distribuie pe Facebook

Printre componentele instalate de specialistii companiei Liberty Walk la nivel de caroserie si-a facut loc inclusiv un eleron de dimensiuni biblice. Conectat la o aripa caracterizata de un aspect inspirat de modelele din Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

Iese numaidecat in evidenta prin prelungirea masiva a spoilerului fata, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si capota ventilata a portbagajului - evident.

Condimentat cu pachetul Evo al celebrei companii japoneze de tuning Liberty Walk, urmatorul Aventador se mai poate lauda - oarecum inutil de adaugat, si cu praguri laterale proeminente. Capabile sa creasca latimea caroseriei cu cateva zeci bune de milimetri, intr-un stil demn - mai in gluma, mai in serios, de faimoasa competitie pe nume Deutsche Tourenwagen Masters.

Acelasi proiect adopta inclusiv un difuzor posterior extrem de bine sculptat, capabil sa faca invidioase pana si monoposturile din F1 - fara nicio exagerare.

Respectivul meniu se incheie - asa cum precizam si anterior, la inceput de material, cu un eleron de dimensiuni biblice, conectat la o aripa caracterizata de un aspect inspirat de modelele din Cursa de 24 de Ore de la Le Mans. Cu mentiunea ca un alt element principal de atractie consta in jantele din aliaj livrate alaturi de sase spite si - aparent, o suspensie pe aer.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2022