Koenigsegg prezinta oficial noul CC850, un model cu motor de 1.382 de cai, transmisie manuala si design inspirat de primul automobil din istoria marcii suedeze. Cum arata in realitate

Koenigsegg prezinta oficial noul CC850, un model cu motor de 1.382 de cai, transmisie manuala si design inspirat de primul automobil din istoria marcii suedeze. Cum arata in realitate
  • Koenigsegg prezinta oficial noul CC850
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Productia impresionantului autoturism va fi limitata la doar 70 de unitati - potrivit ultimelor informatii oferite de conducerea celebrei companii cu sediul in Angelholm.

Dezveluit publicului larg cu numai 20 de zile in urma - cu ocazia editiei din acest an a exclusivistului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach, din SUA - noul CC850 a reusit sa impresioneze o planeta intreaga. Atat primul design-ul extrem de familiar, inspirat de legendarul CC8S, cat si prin cutia de viteze extrem de avansata: gandita pentru a se comporta - in functie de preferintele persoanei aflate la volan - fie ca o automata in noua rapoarte, fie ca o manuala echipata cu un numar de sase trepte.

Comercializata in 70 de exemplare, respectiva masinarie se mai poate lauda si cu o unitate V8 de 5.0 litri - pe benzina, conceputa pentru a livra o putere de circa 1.382 CP, cu precizarea ca atat timpul caracteristic probei 0-100 de kilometri pe ora, cat si valoarea specifica vitezei de top nu reprezinta, la momentul actual, decat un mister de proportii, din pacate.

Koenigsegg mentioneaza - in schimb - ca greutatea proprie a extremului vehicul nu ar trebui sa depaseasca 1.385 de kilograme, datorita diferitelor detalii realizate din fibra de carbon, aluminiu sau o combinatie de fibra de carbon si kevlar. Din meniu nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz - tapiteria din piele, ornamentele din alcantara, plafonul detasabil, senzorii de parcare, volanul dotat cu instrumente cu design inspirat de ceasurile cronograf, diferentialul electronic etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2022