Koenigsegg vrea sa scoata pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un Regera

Koenigsegg vrea sa scoata pe piata o masina pentru cei care nu-si permit un Regera
  • Koenigsegg lucreaza la cel mai accesibil model al sau
  • Preturile de vanzare vor varia intre 600.000 si 800.000 euro
  • Debutul oficial este programat pentru Geneva 2020
Distribuie pe Facebook

Pretul noii sportive suedeze se va pozitiona sub pragul de un milion de euro, iar primele exemplare vor ajunge pe strazi in cursul anului viitor.

In mai putin de 24 de ore, cu ocazia zilelor de presa ale evenimentului Geneva International Motor Show 2019, Koenigsegg va scoate pentru prima oara in public urmasul modelului Agera RS, cel mai rapid automobil de serie din toate timpurile.

Ulterior, producatorul suedez se va intoarce la operatiunile de zi cu zi, care includ la momentul de fata si dezvoltarea unei sportive mai accesibile decat Regera (in imagini), programata sa debuteze in cadrul editiei din 2020 a salonului elvetian.

Cel mai ieftin automobil de la Koenigsegg nu are inca un nume, ci doar un pret de vanzare si cateva specificatii tehnice de anuntat: 6-7-800.000 de euro, plus un sistem de propulsie hibrid, cu un motor fara axe cu came (Freevalve) in prim-plan.

Dezvoltat impreuna cu chinezii de la NEVS, viitorul model de origine suedeza va fi construit in Angelholm, asemeni celorlalte sportive ale marcii, in cateva sute de exemplare anual, a declarat Christian von Koenigsegg intr-un interviu pentru presa.

Totodata, fondatorul Koenigsegg a mai dezvaluit ca planuieste sa infiinteze o noua companie, prin intermediul careia sa ajute alti producatori de masini sa proiecteze platforme, sisteme electronice, jante din fibra de carbon si alte solutii tehnologice.

Revenind la urmasul extremului Agera RS, ultimele zvonuri referitoare la noua sportiva a marcii suedeze vorbeau despre o putere maxima de 1.440 CP, plus o productie limitata 125 de exemplare la pretul de 2+ milioane de dolar per bucata.

Koenigsegg Regera fara vopsea

Koenigsegg Regera fara vopsea

Koenigsegg Regera fara vopsea

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Koenigsegg Regera fara vopsea
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2019