L-au scos pe sosele ca sa vada ce poate. Atentie, nu incerca asa ceva acasa!

L-au scos pe sosele ca sa vada ce poate. Atentie, nu incerca asa ceva acasa!
  • Noul BMW M4 Cabrio ofera in standard un motor de 431 CP
  • Pachetul Competition aduce in peisaj alti 19 cai putere
  • Optiunea M Driver's Package creste viteza pana la 280 km/h
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic BMW M4 cu plafon retractabil ne invita la bordul sau pentru un test de acceleratie care impinge acul vitezometrului pana la 289 de kilometri pe ora.

BMW ofera noul M4 in mai multe versiuni de caroserie, insa nu i-a uitat nici pe cei dornici de cativa cai putere in plus. Asa a luat nastere pachetul de performanta Competition, disponibil inclusiv pentru varianta Cabrio.

In aceasta configuratie, decapotabila bavareza este pusa in miscare de o herghelie formata din aproximativ 450 CP, capabila sa aduca primii 100 km/h dupa doar 4.3 secunde. Cu conditia ca al sau client sa fi bifat si cutia DCT.

Despre doua situatii diferite se poate discuta, de asemenea, si in cazul vitezei maxime. Aceasta este limitata la 250 km/h in cazul modelului standard, dar creste pana la 280 km/h daca s-a optat si pentru optiunea M Driver's Package.

Pe piata din Germania, BMW vinde noul M4 cu 84.500 euro. Cutia DCT costa alti 3.900 euro, in timp ce pachetul de performanta Competition creste si el la randul lui nota de plata cu nici mai mult, nici mai putin de 6.400 euro.

Asa cum era de asteptat, nici optiunea M Driver's Package nu este oferita pe degeaba. Pentru a sprinta pana la 280 km/h, clientul decapotabilei bavareze trebuie sa scoata din buzunare o suma de 2.450 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 August 2017