L-au studiat cu atentie, pe viu, iar acum ne arata tot ce are el mai bun de oferit. VIDEO

L-au studiat cu atentie, pe viu, iar acum ne arata tot ce are el mai bun de oferit. VIDEO
  • Compania Audi a lansat un nou A8 la inceputul lunii trecute
  • Modelul german impresioneaza in special prin tehnologia din dotare
  • Consola centrala propune o configuratie cu doua ecrane tactile
Distribuie pe Facebook

Prezenti in Barcelona pentru premiera mondiala a noului Audi A8, jurnalistii britanici au realizat la fata locului un scurt material video care prezinta punctele forte ale limuzinei din Ingolstadt.

Dupa opt ani de productie si un facelift minor, Audi a renuntat intr-un final la generatia cu numarul trei a limuzinei A8. Un nou model a fost lansat insa cu numai o luna in urma, compania germana sperand sa prinda astfel din urma, la nivel de vanzari, actualul Mercedes S-Class.

Pentru a si ajunge in acest punct, oficialii marcii din Ingolstadt au mizat pe un design impunator, o gama varianta de motorizari si, nu in ultimul rand, tehnologii de ultima de ora. Dar va fi oare indeajuns pentru ca viitoarea nava amiral a nemtilor sa isi invinga rivalul din Stuttgart?

Timpul este singurul care detine adevarul. Desi, daca este sa ne luam dupa urmatorul material video, care surprinde si detaliaza punctele forte ale noului A8, limuzina germanilor de la Audi are cativa asi in maneca - care, totodata, ar putea contribui la esecul respectivului model.

Iar acum ne referim in special la configuratia panoului de bord, cu doua display-uri touchscreen la nivelul consolei centrale. Aceasta face ca rivalul actualului Mercedes S-Class sa fi renuntat la comenzile traditionale in favoarea celor tactile, o miscare oarecum riscanta.

Riscant este, de altfel, si modul in care a fost creionat exteriorul, noul Audi A8 reusind sa atraga deja numeroase critici asupra sa. Ramane insa de vazut daca situatia se schimba atunci cand limuzina companiei germane va ajunge in lumea 'reala', in showroom-uri si pe strazile planetei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2017